Muziek met een knipoog – High Tea met Muziek!

Een high tea met een koor – best een eigenaardige combinatie. Maar wij hebben als Canticum een geweldige combi gemaakt. Laat je verrassen door koorwerken van onder meer Brahms, Rachmaninov en Lauridsen die je meevoeren langs een ‘Hartige start’ naar een ‘Zoet vervolg’ en via een ‘Liefdevol Snoepmoment’ tot een ‘Vrolijke eindnoot’. Kortom, een lust voor het gehoor én voor de smaakpapillen!

 

Bakkende koorleden 

Ieder koorlid heeft hier zijn of haar aandeel in. Er zijn mensen die ontzettend lekker kunnen bakken, die maken dus de hapjes klaar. Wie daar niet zo goed in is zorgt voor een chocolaatje of iets wat je kant en klaar kunt kopen. We hopen op het concert ongeveer 100 bezoekers te verwelkomen: er is dus heel wat nodig. Maar gelukkig is iedereen bereid wat mee te nemen of zelf te maken.

 

Concertcommissie 

Samen met twee anderen vorm ik de concertcommissie. We regelen alle zaken rondom het concert: er moet een kerk geregeld worden, vaak solisten (bij dit concert zullen dat eigen leden zijn), stukjes in kranten, programmaboekjes, bloemen, wie de kaarten verkoopt aan de deur en meer van dat soort praktische zaken. Als alles goed geregeld is, loopt het concert goed. Dat is altijd ons streven!

 

Muziek met een knipoog

Een betere combinatie dan op onze High tea met muziek kan eigenlijk niet. Er is mooie muziek, er zijn lekkere hapjes en liters thee! Het zal dit keer ook geen standaard concert zijn, het wordt heel ongedwongen en ontspannen. De muziek is soms met een knipoog naar de hapjes. Er komen heel mooie, zoete melodieën langs. In ieder geval wordt het een concert dat je niet snel meer zal vergeten. Welkom dus!

 

Christa van Tienhoven